Thursday, February 13, 2014

Segar dan Bertenaga Bersama Ephyra

Assalamualaikum...
Selamat pagi semua. Dah breakfast? Aku tak breakfast pun lagi. Bukan malas tapi takde la rasa lapar sangat pun. Takpe, sikit-sikit lagi aku gi beli breakfast ya. Sejak-sejak amalkan minum Ephyra pepagi ni, memang rasa lapar pun berkurang tau. Walaupun lambat breakfast, tetap ada tenaga nak buat kerja dan takde rasa ngantuk pun. Syukur Alhamdulillah.

Memang terasalah perubahan tu. Kalau tidak, pepagi sampai je tempat kerja, first thing cari breakfast sebab nak isi perut lapar. Kalau tidak, rasa macam tak makan sehari. Lapar ooo. Muka pun segar badan pun segar walaupun aku tidur lewat. Hihihi...

Gambar kat atas tu gambar terkini aku. Takde edit ek. Original picture. Yes..ada la pakai bedak sebab dah jadi rutinkan pakai bedak muka. Tapi....muka fresh tu susah nak dapat tau.

Kalau korang nak tampil segar dan bertenaga macam aku, apa kata korang try Ephyra ni. Nak tau camane nak beli, klik je banner kat atas tu..tak pun klik SINI .

Okay...till meet again

19 comments:

  1. Replies
    1. betul lya..walau tidur lmbt tp tetap bertenaga

      Delete
  2. Ephyra memang best, beri tenaga ;) hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan Sally..memang best. rasa pun sedap

      Delete
  3. keep up the good work anim, kita tengok lepas sebulan yer...ihikss...pas tu kita tempek gambar masing2...

    ReplyDelete
  4. patutlah semakin berseri2 je kat office. hehehe

    ReplyDelete
  5. Ephyra serlahkan kejelitaan sebenar..cewahhh makin berseri²

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..Fizah, yang penting rasa bertenaga tu

      Delete
  6. Waaa.. Makin berseri seri.. Itu belum masuk seri pengantin..

    ReplyDelete
  7. akak memang nampak berseri2 pun.. :)

    ReplyDelete
  8. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete

My friend say: