Friday, February 14, 2014

Rezeki di Pagi Hari

Assalamualaikum...
Selamat pagi semua. Terlewat hari ni update blog. Pepagi dah busy sebab bos nak buat makan-makan sikit. Jadinya kenalah tolong prepare apa-apa yang patut. Hajat asal bos nak raikan Kak Ida tapi sebab kak Ida pergi klinik, terus tukar jadi jamuan untuk sambut pelajar praktikal yang baru diunit ni.

Kami makan nasi berlauk. Hidangan asli negeri kelantan kata puan. Aku bawakan sikit junk food sebab tu je yang paling senang nak dapat. Hehehe..

Tengahari karang kita sambung ya. Sekarang ni kena prepare untuk Friday Exchange program yang akan berlangsung petang ni. 

Okay...till meet again
p/s: kerja di training unit, memang sentiasa busy.

20 comments:

  1. selamat bekerja ainim..bestnya da party2 makan2

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat bekerja lya..rezeki pagi jumaat

      Delete
  2. best best. tamo ajak akak sekali ke. alang2 dah seopis ni. hehehehe (gurau je, kami pun ada jamuan gak petang nanti. farewell tuk yg akan pindah ke seksyen lain. sedih. sob sob)

    ReplyDelete
    Replies
    1. seksyen akak, siapa yang pindah kak?

      Delete
  3. wahhh.. syok tu ada makan2.. nasi berlauk Kelantan pulak tu... dapnyee!

    ReplyDelete
    Replies
    1. anis..lamanya tak nampak anis. hehe..sedap tau

      Delete
  4. Replies
    1. Waalaikumussalam Itah..hehe. thanks ya

      Delete
  5. akak nak twisties dan cheezels tu....

    ReplyDelete
  6. bestnya buat praktikal ada party lagi...

    ReplyDelete
  7. fae suka twisties perisa tomatoe hehe

    ReplyDelete
  8. Sibuk macamana pun, yang penting pengalaman tu.. Tak de nilai.. :)

    ReplyDelete
  9. waaa..bestnya kak.. selalu ada jamuan kn.

    ReplyDelete

My friend say: