Saturday, February 08, 2014

Oppa! Take me to KOREA! Workshop

Assalamualaikum...

Selamat pagi semua. Selamat berhujung minggu. Apa plan hari minggu ni? Hujung minggu ni agak sibuk sedikit. Ada beberapa urusan nak kena buat. Oh ya..hari ni aku dan cik kembar ada bengkel di Korea Plaza, Kuala Lumpur. Oppa! Take me to KOREA! Workshop .

Ala..ni bengkel untuk mereka-mereka yang minat nak melancong ke Korea bertemakan K-Pop dan K-Drama. Aku dan kembar saja je nak pegi sebab minat la juga. Walaupun time nak pegi tu tak tentu lagi bila tapi tak salah pun kalau setakat nak amik tips-tips berguna. Manalah tahu ada peluang nak pegi Korea suatu hari nanti. Hehehe..

Okay...till meet again

8 comments:

  1. Hehe :)


    Mohon singgah blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  2. Bestnya kalau dapat pergi korea kan ;D

    ReplyDelete
  3. singgah dr segmen bubblynotes.com. salam kenal =). http://whiteroses2013.blogspot.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  4. Peluang utk peminat korea dan k-pop la ni..

    ReplyDelete
  5. best tak..? tak sempat nak lari kesana :(

    ReplyDelete
  6. ohh...menariknya siap ada bengkel lagi....

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads