Tuesday, February 04, 2014

OH...Peritnya

Assalamualaikum...
image: Google
Selamat pagi semua. Hari ni dah start keje bagi seluruh Wilayah Persekutuan. Ahai...ni macam malas-malas pun ada, maklumlah dah empat hari bercuti. Walau sendu je cuti sebab tak sihat tapi tetap seronok dapat berehat dirumah dan dapat jumpa kengkawan blogger.

TAPI....yang tak bestnya sebab tekak aku ni perit sangat woo. Batuk tu memang batuk tapi bila tekak perit lagi tak best. Aduh..pepagi ni ada program orientasi untuk pelajar praktikal yang baru. First batch untuk 2014. So, pepagi ni memang busy la jawabnya ya.

Oh ya..senarai pemenang untuk Giveaway aku akan diumum dalam waktu terdekat ni. Kalau tak sempat hari ni, esok aku bagitau ya. Ada juga yang hantar penyertaan walaupun dah ditutup. Hmm..nak kira ke tak ek? Takpe la korang...tengah hari nanti kalau ada kesempatan aku blog walking ek..

Okay...till meet again

20 comments:

  1. pon malas gak nie nak ngadap keje...rasa cam nak blk sambong coti jaa...hahaaha...btw, take care...bykkan minum air kosong...cuaca dah kembali panas skang nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Eza...betul, cuaca dah panas balik skang ni

      Delete
  2. makan strepsils anim... get well soon dan selamat bekerja adik sayang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak reti makan strepsils kak...minum air je mampu. thanks so much kakak sayang

      Delete
  3. selamat bekerja..kalau dah cuti pjg mcm tu la jwbnya ka ainim :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you Lya..kan, kesian kita. hihihi

      Delete
  4. akak pun 1st time masuk keje hari nie..rasa malas nak buat keja la pulak..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita kak..kan kak tapi apakan daya, keje tetap kena buat..

      Delete
  5. SA pun dah jadi pemalas...blog pun baru update 2 entry..tgh gigih cari mood..bos xde..kui...kui..kui...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..jangan malas2 nanti blog menangis kang..hahaha

      Delete
  6. Replies
    1. Terima kasih Ahmad Zaki..same to you

      Delete
  7. happy working day ainim.....akak pun baru start keje hari ini....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kita akak..hari ni masuk keje terus semput sbb busy

      Delete
  8. Assalamualaikum... Banyak2 kan air suam ya... Moga cepat sembuh...

    ReplyDelete
  9. lama cuti jadi lemau nak masuk kerja..malas je rasa..hehe apa pun slmt bekerja..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan Mime..haha. tapi hari ni takleh nak malas sbb busy sgt

      Delete
  10. salam. salam la kita..mood kerja tu belum datang lagi selepas bercuti huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh..kita Itah, datang je ofis terus busy smp tak sempat sarapan

      Delete

My friend say: