Friday, February 14, 2014

Menulis....

Assalamualaikum...
image: google
Korang buat apa time rehat panjang di hari jumaat ni? Aku duduk je kat tempat ni. Malas nak keluar, lagipun masih kenyang lagi sebab makan nasi masa jamuan unit tadi. So, sementara menunggu waktu rehat habis dan program unit petang ni bermula, aku spend masa yang dengan menulis.

Menulis apa? Itu biar rahsia ya. Sekarang ni masih dalam mood menulis. So, aku rasa sesuailah aku menghadap pc ni sampai habis rehat. Nak blog walking tapi kena habiskan menulis dulu, baru dapat blog walking. Banyak nak setel sebenarnya hari ni.

Sorry update merapu sikit tengah hari ni. 

Okay...till meet again

20 comments:

  1. salam singgah. novel di blog. apa eh namanya. kelupaan sudaaaaaa

    ReplyDelete
  2. salam jumaat ,, sy pun x keluar lunch.. kekeyangan lagi

    ReplyDelete
  3. salam. menulis entry ke? cerpen ke? novel ke?? hihihih

    ReplyDelete
  4. saya bawak bekal je sekarang...nak berjimat...hehehe

    ReplyDelete
  5. apa yang ditulisnya tu ye..selalunya jumaat akak keluar makan...ngee.

    ReplyDelete
  6. msti menulis novel tu kan kan..kita duk kat opis je

    ReplyDelete
  7. Amboi dah tukar kerjaya ke dik.
    Hihi dah.dah jangan marah ye...
    Entri cik akak tu hanya gimik je

    ReplyDelete
  8. wah menulis ye skrg. best nya rehat lama. kami ni hari apa pon tetap rehat sejam. sadis

    ReplyDelete
  9. rehat panjang di hari jumaat ni selalunya Nat balik umah ... negok drama ... huhuhuh

    ReplyDelete
  10. Kak anim tulis next entry eh? :))

    ReplyDelete
  11. Selamat menulis...

    P/s: mnegenai pertnyaan apps apa sy guna.. Itu hnya live wallpaper utk android..

    ReplyDelete
  12. Lunch break di hari Jumaat ke?

    Apa lagi, Solat Jumaat la.. Hehe..

    ReplyDelete
  13. tulis apa ek? novel @ cerpen @....

    ReplyDelete
  14. menulis apa tu kak?? ada cerita baru ke.. hehe

    ReplyDelete

My friend say: