Friday, February 14, 2014

Mata Mengantuk Di Sorong Bantal

Assalamualaikum...
image: Google
Cewah..guna pepatah jadi tajuk entri malam ni. Ala..sekali sekala tak salahkan. Bukan apa, macam menarik je tajuk tu. Hmm..siapa kata pepatah hanya sekadar untuk berkias, boleh jadi tajuk entri juga apa. Asalkan korang kreatif, semua pun boleh.

Sebenarnya, tajuk tu hmm...menggambarkan yang tuan punya blog ni dah mengantuk. Eh...awalnya mengantuk. Yes..aku mengantuk sebab hari ni balik lambat kerana mencari material untuk satu projek. Projek apa? Haa..nanti aku ceritakan. Buat sementara waktu ni, biarlah ianya menjadi misteri. Dah nak start buat projek tu baru best nak cerita.

Baiklah...tuan blog nak beradu. Korang pun pergilah beradu juga ya. Esok nak keje lagi.

Okay...till meet again

9 comments:

  1. hehe..na tau juga projek apa tuu

    ReplyDelete
  2. projek mega bernilai jutaan ringgit hahaha

    ReplyDelete
  3. projek ape tu....semoga ape yg dirancang dipermudahkan la hendaknye..

    ReplyDelete
  4. Semoga segalanya berjalan lancar.. aamiin.. salam Jumaat.. :)

    ReplyDelete
  5. Kadang2, kalau terlalu penat, lambat jugak tidur.. Yang penting, fikiran kena tenang..

    ReplyDelete
  6. kak, kalau penat awal, tido je.. jgn ditangguh2.. nti lagi sakit bdan dibuatnya.. :)

    ReplyDelete

My friend say: