Saturday, February 01, 2014

Demam Lagi

Assalamualaikum...
image: Google
Sehari dua ni mungkin kurang aktif berblog sebab tuan punya blog demam dari malam Khamis lagi. Mata berair je tanda panas sangat badan ni. Ada la sebab kenapa demam tu kan. Nasib la empat hari bercuti, dapatlah berehat kat rumah sepenuhnya.

Minta maaf ye pada kengkawan sebab lambat sikit datang blog korang. In Shaa Allah kalau larat nanti aku blog walking ya. Sorry sesangat.

Okay...till meet again

8 comments:

  1. jaga diri ye :) syira pun sakit tekak ni

    ReplyDelete
  2. Aaa sedihnya T_T mmg berair mata ugh rasa nak nangis je get well soon kak ainim :D

    ReplyDelete
  3. musim kot kak.. husna pon 2 hari lepas asyik tido bersweater je.. huhuu..
    hari ni hidung masih tersumbat lg.. adehhh~
    banyak minum air kosong ye..

    ReplyDelete
  4. Get well soon..sally kena asthma blk td...

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

My friend say: