Sunday, February 16, 2014

CPUV Yang Tak Disedari?

Assalamualaikum...

Nak mulakan macam mana ek? Kan sebelum ni aku ada cerita yang dah lama blog ni takde CPUV baru. Entri tu kat SINI. Tadikan, aku saja je la buka Nuffnang akaun aku. Macam biasa, itu antara rutin wajib aku bila blogging ni. Entah kenapa suka sangat aku buka Nuffnang tu walaupun takde CPUV baru lately ni. 

TAPI...hendak dijadikan cerita, aku ni gatal tangan klik tang CPUV tu dan ternampak ini.

Korang tengok tu. Punyalah banyak CPUV pelik yang tak disedari. Tetibe je ada. Padahal selama aku buka takde pun. Walaupun sekadar dua tiga sen je, tapi kalau dah banyak macam tu, kalau tambah dah berapa puluh sen kan? Hmmm....apakah ini semua? Mengapa ia terjadi? Ceh..ayat novel sangat.

Walau apa pun, thank you Nuffnang bagi earning pelik-pelik ni. Malas nak hantar tiket tanya apa sebab ni. Tapikan, kalau Nuffnang nak bagi CPUV baru yang betul2 lagi bagus. Besar tapak tangan, nyiru aku tadahkan. Korang ada CPUV pelik ni?

Okay...till meet again

20 comments:

  1. entahla..pnh jd jgk walaupun xsbyk ini..kenapa ek?

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...semoga murah rezeki selalu...saya belum berrezeku CPUV lg...hehe ^_^

    ReplyDelete
  3. sat nak p buka tgk..lama gak tak check..hehe apa pun rezeki tu..!!^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa..pi buka. mana tau dapat juga ke

      Delete
  4. banyaknya kita tak pernah dpt lagi cpuv pelik2 tu

    ReplyDelete
  5. akk pon tak penah dpt yg pelik tu...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum dan salam singgah sini...banyak tu dik..tahniah...sikit-sikit lama2 jadi bukit..

    ReplyDelete
  7. Bukan cpuv tu dik akak pernah tanya nuffnang hihi

    ReplyDelete
  8. Wah..tahniah!! Rezeki dah smpi tu..

    ReplyDelete
  9. macam pelik nuffnang sekarang nie....

    ReplyDelete
  10. saya punya pun ada melekat satu. sebijik mcm aka punya. credit rm0.01 hehe

    ReplyDelete
  11. walaupun amaunnya tak bnyk, tetap rezeki kan kak.. :)
    seronok tengok cpuv bnyk dalam list..heheh

    ReplyDelete

My friend say: