Tuesday, February 11, 2014

Bungkus Hadiah GA

Assalamualaikum...

Entri ni khas untuk pemenang GA Ainim Rashihah yang dah pun tamat dua minggu lepas. Alhamdulillah, sudah 10 orang daripada keseluruhan 15 pemenang sudah pun menuntut hadiah. Oh ya..buat 5 orang yang tak tuntut hadiah tu, dikira terbatallah kerana tarikh tutup menuntut hadiah dah pun berlalu. Aku akan rolling balik nombor dan cabut nombor baru ya. So, korang-korang yang join GA tu masih ada harapan lagi nak terima hadiah. In Shaa Allah, akan dilakukan dalam masa terdekat. Akan aku umumkan nanti ya.

Sekadar update daripada aku bahawa sekarang ni tempoh membungkus hadiah ni untuk proses pos. Maaf, sebenarnya nak post semalam tapi memandangkan hujung minggu lepas pun sangat busy jadinya tak sempat nak membungkus hadiah. So, harap korang bersabar ya. Dalam minggu ni juga, In Shaa Allah akan aku pos hadiah kalian. 

Sekian, untuk makluman.

Okay...till meet again

12 comments:

My friend say:

Nuff Ads