Sunday, February 23, 2014

Bila CPC Menari Di Blog

Assalamualaikum...

Selamat berhujung minggu semua. Lamanya tak bersiaran di blog tercinta ni. Hmm...kesihatan tak mengizinkan tapi sekarang ni In Shaa Allah, aku cuba juga untuk update mana yang mampu. Kita lupakan soal sakit semua tu. Kang stress pulak kalau banyak fikir. Okay..jom mulakan cerita.

Malam tadi sempatlah godek-godek blog ni. Sekali tengok ada tiga iklan sedang menari-nari dalam blog. Hmm...menarik tapi takde keyakinan pun semua tu adalah CPUV. Kenapa cakap macam tu? Hmm..selalunya yang aku perhatikan, CPUV masuk dalam hari Isnin..tapi ni hari sabtu kan. 

Demi menguatkan sangkaan itu, makanya terus login akaun Nuffnang dan check. Hmm..betul sangkaan aku. Tu cuma CPC je. So, kalau korang nampak iklan tu, sudi-sudikanlah klik iklan tu ya. Hehehe

Okay...till meet again

8 comments:

  1. oklah tu dr keluar burung biru...klik ikea..:)

    ReplyDelete
  2. alaaa, xkua lak die mse MG dtgg
    sengan ngn MG kot :)
    tekan ap ad je

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum...

    visit sini..pasal cpc..

    mselim3

    ReplyDelete
  4. stuju dengan normi.. beter cpc dari iklan churp2..

    ReplyDelete
  5. Oklah tu.. Biasa burung biru tu aje...

    ReplyDelete
  6. nuffnang dah lama tak menjengah iklan CPUV kat blog akak jugakkk..

    ReplyDelete

My friend say: