Monday, February 17, 2014

Bermula Projek Photo Booth

Assalamualaikum...
image: Google
Selamat hari isnin semua. Eh? Lain macam je ucapan tu kan. Hahaha..bolehlah. Sebenarnya hari ni aku dan beberapa orang rakan akan mulakan projek Photo booth kami. Ala...sebelum ni aku ada cerita yang aku ada projek nak buat. Haa..projek photo booth la. 

Sebenarnya kami akan menghadiri majlis perkahwinan seorang sahabat kami hujung minggu ni dan kebetulan kami diberi tugasan untuk membantunya membuat photo booth. Hmm..ini first time nak buat sendiri ni. Bukan apa, kalau buat sendiri, jimat sikit bajet kan. Kalau sewa mahal juga rasanya. Aku pun teringin juga nak buat sendiri. Ambil experience katanya.

So, petang nanti after office hour baru kami akan mulakan projek ni. Macam mana hasilnya, nanti aku share ya progress dan hasil kerja kami ya. 

Okay...till meet again

17 comments:

  1. Wah kerja baru ye dik.
    Semoga berjalan lancar urusannya

    ReplyDelete
  2. salam. seronok ni hihi..sy pun teringin nak join :D

    ReplyDelete
  3. nanti kalau dah siap jangan lupa update atau what's app tau anim, akak nak tengok...he he he...

    ReplyDelete
  4. good luck tak saba nak tengok aksi menarik!

    ReplyDelete
  5. wow.. best ni kalao ada mcm ni kat majlis perkahwinan especially yang rapat :)

    ReplyDelete
  6. kita pun nak buat juga la nnt ;)

    ReplyDelete
  7. wah tak sabar nak tengok hasilnya nanti :)

    ReplyDelete
  8. saya dah 2 kali dah buat photobooth ni kak :) tapi photobooth berbayar sebab guna instant photo. bestt sangat2!

    Chaca Monsterr

    ReplyDelete
  9. wow.. nampak menarik tu kak.. nanti share la hasilnya ya.. :)

    ReplyDelete
  10. Wahh menarik ni.. all the best ye.. :)

    ReplyDelete

My friend say: