Tuesday, February 04, 2014

Aktiviti Malam

Assalamualaikum...
image: Google
Selamat malam semua. Dah makan malam ke? Kalau belum, baik makan sekarang tapi yang ringan-ringan dah la ya. Malam-malam begini, aktiviti santai kat rumah sambil layan tv mesti best kan? Aku pun buat begitu sebenarnya tapi sambil blogging. Hihihi


Sebenarnya nak bagitau korang yang sekarang ni aku sedang mencari senarai pemenang untuk Giveaway aku hari tu. Actually, dah ada dah tapi aku tak umum malam ni tapi pagi esok sebab dah lewat dah. Esok ya...awal sehari dari tarikh sebenar pengumuman. Malam ni nak kena mengarang karangan sikit. So, agak busy. Sambil tu blog walking sekali. Mana yang sempat aku terjah, aku terjah ya. Aku cuba sebanyak mungkin rumah korang aku pergi. 


Okay...till meet again

4 comments:

  1. semoga siap karangan nya...:)

    ReplyDelete
  2. bertuah lah si pemenang tuh ... selamat malam .

    ReplyDelete
  3. wahh bertuah ^_^ mereka

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete

My friend say: