Tuesday, January 21, 2014

Super Junior Yesung Facebook Page

Assalamualaikum...
Super Junior Yesung

Selamat malam semua. Baru je buka instagram tadi, check updates terkini. Sekali ternampak pulak member Super Junior, Yesung yang kini berada dalam perkhidmatan tentera (public service) update instagram dia. Yesung ni memang rajin update Twitter dan Instagram tetapi yang terkini, Yesung pun dah join Facebook. Weeee!!! YEAY!!..Hahaha

Well, aku kan. Kalau bab-bab Super Junior ni memang laju je la tau. Oopss..sorry, terover sikit. Yesung baru je buka akaun Facebook beliau pada sejam yang lepas. Sekarang ni dah mencecah lebih 13k LIKE pun. Seronok sikit kalau Yesung ada Facebook sebab nak tengok dia kat dalam mana-mana program TV memang takdelah dalam setahun dua ni. So, dengan adanya Facebook, Instagram dan Twitter ni, memudahkan peminat-peminat (ELF) untuk tahu perkembangan semasa dia. 

So, kalau ada fans Super Junior yang terbaca entri ni, silalah Like Facebook Yesung ya. Aku pun dah Like tadi. 


Okay....till meet again

11 comments:

  1. Seronok n terkejut hehe rindu kat dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Nad...lepas ni mesti banyak gambar dia upload kat FB pulak

      Delete
    2. seronok kannnnn...hahaha.. :D

      Delete
  2. Kakak peminat Yesung ye??. Saya peminat Donghae

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak ni Yana, sebut Super Junior je..semua member akak minat. hihihi

      Delete
  3. korean....Ainim memang peminat dia yea........

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya peminat super junior kak..so, anything related ngan super junior esp the members memang saya suka

      Delete
  4. amboi adik akak..tak ingat cik akak dah..hihi...
    minat sangat lah tu...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh..mana ada lupa akak..kita selalu ingat kat akak tau :)

      Delete
  5. tak kenal.. hihi.. boleh cakap macam tu?..

    ReplyDelete

My friend say: