Friday, January 10, 2014

Super Junior Rasmikan 'KyoChon Grand Opening'

Assalamualaikum...

Petang ini akan berlangsung perasmian restoran ayam goreng terkemuka Korea, KyoChon Chicken di One Utama, Bandar Utama, Petaling Jaya. Bertempat di New Wing, LG floor. Super Junior yang merupakan duta bagi restoran ini akan diwakili oleh dua ahli mereka iaitu Kangin dan Kyuhyun bagi acara perasmian ini. Seramai 50 orang peminat bertuah telah terpilih untuk menghadiri 'sign event'. Acara dijangka akan bermula seawal pukul 6pm dengan pendaftaran oleh pemenang bertuah.


Hmm...untunglah siapa yang dapat pergi Sign Event tu. Aku pun teringin sangat nak pergi sign event tu tapi takde tuah pulak nak menang ya tak. Tapi mungkin akan pergi juga kot malam ni untuk lihat keadaan perasmian tu. Manalah tau, untung-untung terpilih dapat Lucky Draw pulak. Hehehe. Pentingnya bawa kalendar KyoChon tu.

Okay...till meet again

9 comments:

  1. untung la jmpe abang SuJu dia...eheee~

    ReplyDelete
  2. wahh untungla ainim dpt pi tengok event ':)

    ReplyDelete
  3. sejak layan running man ngan family outing pastu tengok kpop show kt 8tv rasa cam best la pulak..huhu..cer gtau lagu kpop yg best pe eh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah gitu Nick...kalau tanya saya, saya suggest lagu2 super junior lah..hahaha

      Delete
    2. cnblue, 2NE1, Big Bang, FT Island :P

      Delete
    3. Sally, eh eh..lupa nak mention CNBLUE..haha

      Delete
    4. CNBLUE mmg selalu dilupakan -_-'

      Delete
  4. mesti sedapkan ayam dia tu nanti..

    ReplyDelete

My friend say: