Sunday, January 12, 2014

Speed Test Blog Ainim Rashihah

Assalamualaikum...

Rasanya...dah laaaamaaaa gila aku tak test speed blog ni. Nak nak sejak aku dah buat pembaharuan secara menyeluruh dengan blog tersayang ni. So, aku ni tak ingat mana la pegi entri timbang berat blog aku tu. Haa..nak senang aku cari je kat blog Kak Mialiana sebab kat blog kak Mia senang cari. Ni entri tu 

Dah jumpa entri tu, apa lagi terus je klik link untuk speed test tu. Makanya, dibawah inilah hasil keputusannya.
Hmm..berat ke tak ni? Tapi tak lebih 10 seconds. Harap boleh cepatkan lagi speed blog ni. Kena usaha lebih. Oh ya..kalau korang nak test speed blog korang, boleh je klik kat SINI ya. 

Selamat mencuba.

Okay...till meet again

8 comments:

  1. Replies
    1. ye ke Mama? Xpe..boleh kurangkan lagi

      Delete
  2. tengok kat second ek..? ingat tgk kat KB dia...hahaha...selalu timbang tapi xtau :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg second tu untuk speed tapi kalau yg KB tu tengok berat blog..hehe

      Delete
  3. deno tak pernah cek kak.. huhu

    p/s akak, deno mai kl dah seminggu... hehe.. deno duk umah kakak kat damansara.. 10 hari lagi baru balik terengganu :)

    ReplyDelete

My friend say: