Monday, January 27, 2014

Selamat Bekerja

Assalamualaikum...
image: google
Selamat pagi semua. Ehem ehem..hari ni Isnin ya..bukan weekends. Dah breakfast? Kalau belum, silalah makan dulu..kang masuk angin perut tu satu hal pulak nak buat kerja.

Entri pepagi simple-simple je la ya..saja je nak ucap Selamat bekerja kat korang semua. Apa? Monday blues? Oh..jangan jangan. Mulakan hari ini dengan ceria okay? Kalau takde mood sekali pun, silalah cari sesuatu untuk naikkan mood kalian. Eh..dah macam cikgu motivasi pulak.

So, selamat bekerja ya. Minggu ni empat hari je bekerja sebab hari Jumaat cuti Tahun Baru Cina. Yeay!!! Hehehe. Baiklah..aku nak start buat kerja. Tengah hari ni aku sambung blog walking pulak ek. 
Image: google
Okay...till meet again

18 comments:

  1. salam pagi Isnin Anim... selamat bekerja juga buat Anim...

    ReplyDelete
  2. selamat bekerja ainim..samala ehehe

    ReplyDelete
  3. fae xde monday blues coz hari2 bagi fae hari ahad haha life as a penganggur kehormat haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekeke... Xpe Fae..orang bersabar pasti ada ganjaran. In Shaa Allah..dapatlah keje nnt ya

      Delete
  4. Replies
    1. dah petang ni Zam...tengah buat apa tu?

      Delete
  5. haii.. selamat hari isnin yunkkk.. heee.. mood ok ke tidak today? heeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih TB...Alhamdulillah. mood sangat okay

      Delete
  6. salam Isnin dan selamat bekerja buat Anim...akak bz giler ari ni...inipun take 5 kejap...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kita kak..saya pun busy teramat

      Delete

My friend say: