Friday, January 17, 2014

Segmen : Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..

Assalamualaikum...
Sebenarnya dari hari bila tah aku nak join segmen ni tapi asyik terlupa je nak buat entri. So, sementara teringat ni baik siap-siap join kan.
Segmen anjuran Blogger Abak ni memang menarik hati sebenarnya. Syarat pun simple je. Kalau korang pun berminat nak join, silalah klik banner kat atas tu ya. Jom kita raikan ukhuwah sesama blogger ya.

Okay...till meet again

26 comments:

  1. Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...


    Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
    senarai peserta :

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen kakainim :)

    ReplyDelete
  3. 395 follow sini .salam ukhuwah.

    jemput datang

    http://www.beehazack.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari GA yang sama. Happy blogwalking... http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  5. salam..singgah dari segmen yang sama..jemput follow blog saya juga..:)
    http://ummiaisys.blogspot.kr/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  6. ayu singgah dari segmen yg sama.. ada masa nnati singgah la ke blog ayu ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum..Singgah dari segmen yg sama.Jemput singgah ke blog.. salam ukhuwah:)
    done follow :)

    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  8. Assalam perkenalan ..
    BW dan singgah dari Segmen yang sama .. salam perkenalan ye ..
    jumm balas2 terjah ..
    Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum.

    Datang ziarah dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum.. bw dari segmen yang sama.. Salam ukhwah dan sukses selalu :)

    ReplyDelete
  11. Salam ukhwa.
    Datang follow awak
    http://azlyiejah.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yg sama..

    http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    salam perkenalan..

    ReplyDelete
  13. datang dari segment yang sama follow me back... salam kenal semua http://mie-jf-video.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  14. salam ukhuwah..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.

    wish you all the best :)

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  15. Salam.. Jie dtg dari segmen sama..
    http://www.jiesusanos.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  16. selamat malam
    follow sini
    jemput ke blog jugak ye ^_^

    http://dorayakino.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  17. hye dari segmen yang sama,,,,,dah follow dah blog awak....jom singgah dan follow blog saya... =)

    Salam ukhuwah dari saya...

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  18. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhuwah
    Singgah dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  19. salam, saya datang dan follow. feel free to hit me back yeah.

    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  20. Salam ukhwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  21. salam perkenalan ;)

    join sudah jugak ;)

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

    salam ukhwah ye ^^,

    done follow jugaa,,, hee

    ReplyDelete
  22. salam ukhuwah.. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  23. salam ukhuwah.datang dari segmen yang sama :)

    http://eyranasrin.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  24. salam ukhwah dari cik ziza..

    dari segmen yang sama

    http://mutiarasubuh1.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete

My friend say: