Sunday, January 12, 2014

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.

Assalamualaikum...
Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)

41 comments:

  1. Replies
    1. akak tau fae join..akak dah singgah blog fae

      Delete
  2. Maaf, Ainim boleh komen disini.
    http://nureenz.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih inform saya ya

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  3. Assalamualaikum. Singgah melawat dari segmen yang sama. done follow you :D

    Segmen jalan-jalan cari kawan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ya..nanti saya follow balik ya

      Delete
  4. salam..
    datang singgah dari segmen yang sama ;)

    http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  5. salam kenal dari dari jejak kawan http://belogisam.blogspot.com/search/label/Koleksi

    ReplyDelete
  6. http://belogisam.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  7. done follow..followback please from

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    dan jangan lupa join sekali

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    kalau nak menang fon yang comell ! :) Thanks . Followback tau !

    ReplyDelete
  8. Saya follow blog awak . Dari segmen yg sama :') Jom followback and lawat blog saya ^^

    http://babysiiwan.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  9. singgah di sini dari segmen yg sama ..follow sini ^^ jemput followback dan singgah di blog saya ^^

    http://dumtaradumdum.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  10. dtg dri segmen yg sma...bls knjungn

    ReplyDelete
  11. terjah dari segmen sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    hepy blogging!

    ReplyDelete
  12. Singgah dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  13. bw dari segmen sally :)
    http://kakikerja.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen yang sama

    http://monwalktoremember.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  15. salam kenal.... dari segmen yang sama. follow sini.

    http://suehanasuha.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  16. salam..dr segmen yg sama..terjah dan follow blog saya ye..tqvm!!!

    http://ummiaisys.blogspot.kr/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  17. Hai! Sally singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…
    kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe…
    Selamat berkenalan! ^_^
    Sally Samsaiman

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
    Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

    Jom join GA Handphone yang menarik ni →
    Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    ReplyDelete
  19. Selamat bersegmen! ^_^
    Singgah dari segmen yang sama ;D

    ReplyDelete
  20. Jalan-jalan cari kawan, tambah kenalan.
    Salam ukhwah dan selamat berkenalan. ^^

    Dari segmen yang sama. -->http://aejarstories.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  21. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  22. ayu dtg dr segmen yg sama..ada masa nnt singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  23. Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

    Jemput ke blog saya ye?

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete

My friend say: