Monday, January 27, 2014

Santai Di Waktu Malam

Assalamualaikum...
image: Google
Selamat malam semua. Apa khabar? Ke ada yang dah standby nak masuk tido? Aku belum lagi tapi sikit lagi lah. Saja je nak tulis entri sebelum masuk tidur. Sambil tu blog walking sekali mana yang sempat. Mana yang dah singgah blog ni, aku singgah dulu rumah mereka. Keutamaan perlu diberikan kepada mereka yang singgah blog ini. Itu antara cara aku blog walking. Banyak lagi caranya.

Malam ini agak santai sedikit if compared to last few nights. Kelam kabut nak masuk tido, kelam kabut nak blog walking. Malam ini agak rilek..tak tahu kenapa. Cuma yang pasti, aku rasa tenang je malam ni. Alhamdulillah. Disebabkan itu jugalah ter'update' entri ni. Hihihi.

Malam ni nak sebelum tido aku nak search sesuatu di internet. Ada projek nak buat dengan kengkawan geng terjah aku. Projek apa? Biarlah ianya menjadi rahsia dulu ya. Kalau dah siap plan projek, aku cerita kat korang semua ya. Baiklah, nak sambung blog walking ni..

Okay...till meet again

7 comments:

  1. mmmmm.. i guess.. what was it ya..... let wait n see..

    ReplyDelete
  2. Selamat malam Ainim. Good night and sweet dream :)

    ReplyDelete
  3. mama malam tadi tidur awal.. mata dah ngantuk sangat..

    ReplyDelete
  4. sure projek rahsia dan gempak tu....

    ReplyDelete

My friend say: