Thursday, January 16, 2014

Santai Bersama Emak

Assalamualaikum...
image: Google
Selamat malam semua. Jam sudah pun pukul 10pm dan sekarang ni waktu bersantai dengan emak. Kalau malam khamis ni mak suka tonton Karoot Komedia X di Channel Mustika HD 134 Astro. Karoot Komedia ni memang menjadi kegemaran mak aku sejak dari first episod lagi. Seronok dan banyak pengajaran tersirat katanya.

Episod Karoot Komedia X malam ni menarik dan artis jemputan pula Tauke (Jambu) dan Yassin. Kelakarlah episod malam ni. Jep berlakon jadi budak baik, memang macam tak boleh terima sebab dia selalunya nakal. Hihihi..apalah akhir episod kali ni ya..?

Memandangkan esok bercuti, jadi malam ni mungkin boleh tido lambat sedikit. Nak blog walking lebih sikit sambil dalam kepala dah ada plan nak tonton sesuatu. Harapnya menjadilah plan malam ni. 

Okay...till meet again

11 comments:

  1. good good...sila jalan2 ke blog syira..bnyk GA baruu ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. baiklah Syira..nanti saya datang tau

      Delete
  2. akak kalau karoot komedia ni suka tengok ebby yus jer lah pun...dia tu kelakar dan lawaklah...

    ReplyDelete
  3. Lama plak tak layan karoot komedia ni.. Sllu layan gak dgn en.somi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke? kenapa tak tengok? saya memang akan tengok setiap minggu

      Delete
  4. akak tonton citer hindustan '3G' itu pun selepas menjadi cikgu untuk anak-anak......

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagusnya kak..takpe, anak-anak didahulukan

      Delete
  5. sally mmg suka bukak channel 132...semua la...dr Karoot Komedia, MLM...bla bla...semua tgk! :D

    ReplyDelete

My friend say: