Saturday, January 04, 2014

Pertama Kali di Seoul Garden

Assalamualaikum...
image:google

Selamat malam semua. Maaf la dah lewat malam baru berkesempatan nak update blog ni. Seharian berada diluar dengan cik kembar. Harap nak update blog sekali bateri handphone tak mengizinkan hajat aku. Adeh

Hari ni hampir seharian di One Utama kerana ada sedikit urusan di KyoChon Chicken. Tapi sebelum selesaikan urusan tu, kami singgah makan tengah hari di Seoul Garden. Sebenarnya hajat kembar nak lunch di KyoChon je tapi aku pulak teringin nak makan di Seoul Garden.hihi

Sebenarnya ini ialah pengalaman pertama kami makan di Seoul Garden. Jujur cakaplah, memang tak pernah makan disitu. Dah lama sangat teringin nak makan tapi baru hari ni berkesempatan. 

Kali pertama disitu, terus je ke kaunter tanya nak kena bayar dulu baru makan ke atau makan dulu baru bayar. Rupanya kena bayar dulu baru makan. Haa..time pilih makan ni yang best. Kitorang banyak pilih ayam dan daging dan sayur-sayur sekali. Alhamdulillah.. memang berbaloi sangat rasanya makan disitu. Macam nak repeat je lagi. 

Maaf takde gambar sebab gambar yang aku snap tu ada error.

Okay...till meet again.

5 comments:

  1. Teringin juga nak pergi ke sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz kalau datang singgahlah makan kat Seoul Garden nanti

      Delete
  2. kengkwn dh beberapa kali mkn kt aitu.. tpi sy sekadar singgah dan lalu je... :-)

    ReplyDelete

My friend say: