Monday, January 13, 2014

Pengumuman

Assalamualaikum...

Selamat petang semua. Dah lewat petang baru dapat buka blog. Pagi ni seharian busy oleh kerana menyiapkan tugasan ad-hoc dan juga ada sedikit majlis di unit ni tadi. Sekarang dah hampir pukul 6pm dan baru je dapat menaip entri baru.Maaflah tak dapat nak blog walking sekarang tapi malam ni In Shaa Allah akan cuba yang terbaik.

Disini aku ingin mengwar-warkan kepada sahabat blogger sekalian yang aku akan menganjurkan mini giveaway aku yang pertama pada 15 Januari 2014 ni. Haa..ni kali pertama nak buat segmen tau sejak kembali aktif blogging. Hadiah-hadiah pun dah ada cuma takdelah grand gila-gila macam yang blogger2 hebat kat luar sana tu buat. Saja je buat giveaway ni sebagai nak menghargai kalian semua yang banyak sangat bagi support kepada blog Ainim Rashihah ni. Harapnya dapat sambutanlah giveaway ni nanti ya.

Sekian dulu ya..nak siapkan sedikit lagi kerja lepas tu nak balik rumah. Harap balik kang jalan tak jem la. 

Okay...till meet again

20 comments:

  1. Replies
    1. Abg Eraz..buat permulaan saya keluar modal sendiri. Nanti kalau dapat sambutan dan stabil blog ni baru saya try cari sponsor

      Delete
    2. orait cool.. nanti abg Eraz support giveaway tu..

      Delete
  2. In Shaa Allah akan support. Inform ya bila dah mula :)

    ReplyDelete
  3. fae dpt join ke kak? coz am not stayin' in m'sia hehe. fae support je la.

    ReplyDelete
  4. Berezzz...nanti akak join yea...

    ReplyDelete
  5. smoga mendapat sambutan yg meriah..

    ReplyDelete
  6. all the best ainim......i follow......!

    ReplyDelete
  7. Moga segala urusan Ainim utk GA Ainim nanti dipermudahkan Allah...

    ReplyDelete

My friend say: