Sunday, January 19, 2014

Pagi Yang Penat

Assalamualaikum...

Selamat pagi semua. Sihat ke? Pepagi ni mak aku akan buat ujian darah untuk kesekian kalinya. Disember tahun lepas mak ada buat ujian darah dan pre-operation test untuk satu jalani operation mata. Memandangkan result tak berapa bagus, mak kena repeat test darah akan tetapi hasilnya tetap tak memberansangkan. Oleh itu, pagi ini mak kena buat ujian darah sekali lagi. Kembar yang buatkan juga. Senang bila ada adik beradik yang keje kat makmal. Dia tahu apa yang perlu dilakukan,

Penat sedikit pagi ni sebab letih semalam pun belum hilang lagi. Bangun awal untuk cucuk insulin mak sebelum ujian darah nanti. Pagi ni pun ada nak siapkan beberapa entri tertunggak. Hmm..takde rehat sangatlah nampaknya. Plan hari ini nak fokus menulis entri penting. Target nak siapkan hari ini juga sebelum 22 Januari ni. Harapnya plan menjadi ya. Dah siap menulis aku akan blog walking rumah korang ya.

Okay...till meet again

15 comments:

  1. Saya exam start esok...doakan ye:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah, semoga dipermudahkan menjawab soalan exam ya. Mulakan dengan bismillah dan selawat

      Delete
  2. hehehe...sebelum 22 january ek? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..22 jan tu macam parah je dengar

      Delete
  3. laaaa...siannye...selamat mengecheck darah ainim

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yumida, bukan saya yang check tp mak saya. Anyway, terima kasih ya

      Delete
  4. sibuk nya..tak per..dahulukan mana yang lebih penting :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la Fizi..tapi akak suka bila masa busy ni

      Delete
  5. tak apa ainim..buat dulu mana yang penting :)

    ReplyDelete

My friend say: