Thursday, January 09, 2014

Pagi Khamis Yang......

Assalamualaikum...

Selamat pagi semua. Dah makan? Kalau belum, baik pegi makan cepat-cepat. Pagi ni akan dimulakan dengan suasana kerja yang busy. Sebab hari ni aku kena selesaikan tugasan-tugasan berkaitan training sebelum bercuti esok. Dahlah nak cuti esok tapi keje sikit punya banyak kekdahnya. Sampai rasa nak bernafas pun semput.

Semalam memang langsung tak sempat nak blog walking waktu rehat. So, hari ni harapnya dapatlah blog walking sekejap waktu rehat kang. Kalau keadaan mengizinkanlah ya. Harapnya juga kerja yang patut siap semalam dapatlah disiapkan hari ni supaya boss tak mencari aku esok hari. Hahahaha. Dah-dah..nak mula kerja. Kang sambung lagi ya.

Okay...till meet again

16 comments:

  1. bercuti ek esok..bestnya...tp kena settlekan keje dulu kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kak..kena setelkan keje.kalau tak susah hati nak cuti

      Delete
  2. kalau nak bercuti memang banyak keje nak kena siapkan ek....nanti orang yang take over keje kita tu buat muka lak...selalu macam tu ler.....hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. masalahnya kak, orang yang sepatutnya gantikan saya tu pun bercuti..hehehe

      Delete
  3. selamat brcuti eaok ainim..samala kita pun byk keja juga nie..tak blh telampau keja penat otak nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan lya..memang tak cukup nafas dibuatnya

      Delete
  4. takpe² kasik settle kerja then baru boleh blogwalking dengan riang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2..harap malam ni boleh buat camtu

      Delete
  5. buat perlahan-lahan kak...jangan sampai sakit pulak.. ^_^

    ReplyDelete
  6. semoga semua urusan ainim berjalan lancar.. :D

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Baru je siap untuk overseas training

      Delete

My friend say: