Monday, January 13, 2014

Monday Quotes

Assalamualaikum...

Monday quotes for today. Manalah tau kot-kot boleh bagi semangat sikit kita semua nak mulakan kerja pepagi isnin ni kan..heheh
Okay...till meet again

28 comments:

  1. Replies
    1. Thank you Mama..penat betul keja hari ni

      Delete
  2. assalamualaikum & selamat pagi...
    hi ainim...TQ tauu sebab sudi singgah umah akak...dah follow ainim jugak...selamat bertugas...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Kak. Terima kasih sudi follow blog saya ya

      Delete
  3. selamat bertugas ainim..yeayy esok cuti lgi

    ReplyDelete
  4. saya semalam lagi dah start keje.
    susah jugak bila dah biasa start keje ari isnin tiba2 kena keje ari ahad..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ye..Johor dah start keje ahad kan.. xpe, lama2 biasalah tu Nick

      Delete
  5. selamat bekerja...
    pagi2 lagi dah semangat nk start kerja...order Handbag & felt craft makin bertambah...alhamdulillah...

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasi Munirah.. Alhamdulillah..semoga semakin maju jaya ya

      Delete
  6. SA semalam lagi dah outstation..now ada kat Tgbin Johor...pergi site....panas wooooo.....handbag sophie paris coming soon...nanti kalau berminat boleh la order..SA belum masukkan dalam blog dan fb lagi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke? take care ya. panas2 ni jangan lupa pakai sun block..

      Delete
  7. mulakan hari dengan senyuman....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya senyum je pepagi ni kak sebab pakai shawl baru la katakan..hihihi

      Delete
  8. happy monday...esok senyum lebar....kite enjoy:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahahaha.. Esok cuti boleh rehat kat rumah kak

      Delete
  9. Johor dah start sunday blues...:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arra..jangan sunday blues..takpe, hari jumaat dah nak dekat dah

      Delete
  10. salam

    jom singgah blog saya. saya orang baharu dalam dunia blog ini. sempena pembukaan blog saya. pelbagai hadiah menarik saya sediakan. siapa cepat dia dapat. cepat sebelum terlambat www.detikilham.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah..terima kasih jemput saya ya

      Delete
  11. kata2 motivasi yang menarik
    mmg sesuai sgt esp ari isnin..monday blues katakan

    ReplyDelete
  12. Sungguh penat kerja semalam.. Tapi sekarang ni, pukul 4 pg pun lum tidur..

    ReplyDelete

My friend say: