Sunday, January 19, 2014

Makan Pepero Sambil Menulis

Assalamualaikum...
Selamat tengah hari semua. Dah makan? Hari ini agak busy sedikit menulis. Makan pun macam malas je. Sekarang ni pun sebenarnya dah waktu lunch kan tapi aku masik rilex je depan laptop sambil mencari idea dan maklumat untuk menulis. 

Perut ni lapar juga tapi sebab malas nak makan berat, so aku lapik perut dengan biskut pepero ni je. Sedap pun sedap. Santai dan ringkas je. Sambil-sambil tu boleh menulis sekali. Hehe. Sebenarnya sedang habiskan stok biskut pepero yang ada kat rumah ni dan yang aku makan ni kotak terakhir untuk original flavour. Lepas habis ni, baru boleh beli yang lain pula.


Tekak ni teringin nak makan KFC pun ya tapi aku plan tak nak keluar rumah hari ni. Nak duduk menghadap laptop ni sampai siap beberapa entri baru. So, korang pulak macam mana? Plan nak buat apa during weekend ni?


Okay...till meet again
p/s: Idea oh idea...jangan putus dari fikiran ini ya

13 comments:

  1. oh...nk sikit pepero..hehe sy cuti harini xplan g mana2 pun...santai di rumah je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita Mime..duduk rumah pun best

      Delete
  2. ingtkn ape la tdi.. mcm nma pasta je.. biskut coklat ni rupanya.. lm x mkn

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah Zam. saya suka makan biskut pepero ni. sedap

      Delete
  3. makan pepero sambil bersantai mmg best !

    ReplyDelete
  4. baru semalam.. kak mia makan...

    ReplyDelete
  5. Tak pernah lagi makan pepero ni.. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke Sally. sekarang ni dah banyak tempat jual

      Delete
  6. susah jugak nak perah idea nie....tapi kekadang idea banyak tapi nak menulis tu lambat sebab line tenet macam hawau jer.........hihi...selamat menulis ainim....

    ReplyDelete
  7. Ramai org suka.mkn.ni.. Tpi sy sndri x pnh try lagi...

    ReplyDelete
  8. Akak ni selera mkn apa je,badanpun dah naik berat,sunggu merisaukan tp tetap beselera mkn....

    ReplyDelete

My friend say: