Monday, January 06, 2014

Lunch KFC

Assalamualaikum...

Dah makan tengah hari ke? Hari ni aku makan KFC sebagai makanan tengah hari. Takde plan pun nak makan KFC tetapi disebabkan aku nak isi minyak kereta, terpaksa jugalah keluar. Minta Ridzuan temankan sekali aku keluar.
Image: Google

Dalam perjalanan nak ke stesen minyak shell di jalan Kuching, discuss nak makan apa. So, nak senang, sedap dan cepat, kami pilih je la KFC. Kami singgah beli KFC di Tesco Extra, Selayang then baru bergerak ke stesen minyak.

Alhamdulillah...ini rezeki aku untuk hari ni. Korang makan apa tengah hari tadi?

Okay...till meet again

9 comments:

  1. alhamdulillah..sedapnya makan kfc....hihi

    ReplyDelete
  2. emm sedapnye kita pun bawa mcm sally hehe..bekal ayam goreng ngn nasi n sambal :)..jimat

    ReplyDelete
  3. sedap jugak tu KFC,..tapi tak boleh selalu kan..gumuk nanti..hheh

    ReplyDelete
  4. tiba2 teringin jugak nak makan kepsi.. hehe..

    ReplyDelete
  5. Dah lama tak makan ayam KFC.. Duk makan ayam Eddlee je.. :)

    ReplyDelete
  6. sedap nya mama tengok ayam tu.. tekak memanggil pulak

    ReplyDelete
  7. dah lama tak makan KFC....sapa nak belanja KFC...angkat tangan cepat...hihi

    ReplyDelete

My friend say: