Tuesday, January 28, 2014

Kiriman Dari Seoul Part 3

Assalamualaikum...

Pagi tadi aku dah ceritakan tentang kiriman dari Seoul Part 2 kan? Haa..sebenarnya banyak je yang kami pesan kat kawan kembar. Alhamdulillah, kawan kembar aku ni memang baik hati orangnya. Mereka berdua ni tak kisah pun walaupun kitorang kirim macam-macam. Syukur

Kali ni, yang kembar aku pesan ialah official merchandise Super Junior. Aku nak cerita lebih-lebih pun kang korang pun tak faham kan. Cuma yang pasti, kami puas hati sebab koleksi merchandise dan official goods Super Junior dah ada dalam simpanan. Paling best sebab ada DVD SS4 World Tour tu. Tak sabarnya nak tengok cuti nanti. Hihi..jom layan gambar sikit
Super Junior in Hawaii
Super Junior Photobook. Boys In City. Kali ni ke Hawaii gitu. Berbaloi beli buku ni dari Korea. Harga memang superb. Kalau kat Malaysia beratus. Adoii.. Ada dua edisi. Mahalo dan Aloha. Harga 23,000 won.

Haa..yang ni pulak khas buat mereka-mereka yang nak kenali negara Korea secara lebih lanjut katanya. Super Junior Experience Korea. Ada dua siri. Menariknya buku ini ialah Super Junior memperkenalkan tentang Korea dengan gaya mereka yang tersendiri. 

Super Show
Taraa!!! SUPERSHOW4 SUPER JUNIOR WORLD TOUR DVD. Inilah yang kami dok tunggu berbulan-bulan. Actually ada beli daripada seorang penjual di Malaysia tapi lambat dapat sebab tak lepas2 tapisan Kastam. So, dia refund duit dan cik kembar kirim je la kawan dia belikan kat Seoul.

Haa..ni la sume barang-barang rasmi Super Junior. Menurut cik kembar, gigih kawan dia bagi senarai kat uncle pemilik kedai tu untuk cari semua yang kembar kirim. Nasib semua masih ada stok. Kalau tak kempunan. Hihihi.. Sorry ya...sekadar sharing je ni. Manalah tahu kot-kot ada dikalangan fans Super Junior yang terbaca entri ni.

Okay...till meet again

15 comments:

  1. baiknya kwn kembar ainim kan :)..bertambahla koleksi ainim

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh...bertambah koleksi duit pun melayang banyaklah jawabnya

      Delete
  2. okay...sally tak jealous...hahahaha... -_-'

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah..ye la, orang tu kan dapat CNBLUE dia

      Delete
  3. Replies
    1. Seronok juga Abak tapi fikir balik, sebenarnya membazir pun ada..hahaha

      Delete
  4. Wah.. bestnya.. dpt kiriman dr jauh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gigih kirim sebab harga kat sana jauh murah

      Delete
  5. Replies
    1. Saya dan kembar minat Super Junior je Zam

      Delete
  6. jauh bebenar kirimannya ? selamat berhibur dengan ketibaan stuff diminati Ainim :)

    ReplyDelete
  7. Nak tengok keke kena dtg uma nie :D

    ReplyDelete
  8. kalau dah minat tu apa pun boleh....ainim dah banyak koleksi k-pop yea....

    ReplyDelete

My friend say: