Saturday, January 18, 2014

Kemeriahan Perasmian Restoran KyoChon Chicken di One Utama

Assalamualaikum...

Selamat petang semua..okay. Masih ingat pada entri Super Junior Rasmikan 'KyoChon Grand Opening' pada minggu lepas? Aku pun turut pergi petang tu untuk lihat kemeriahan perasmian restoran tu. Maklumlah, dah peminat Super Junior katanya. Walaupun tak dapat sua muka face to face tapi tetap juga nak pergi. Hehehe. Tak dinafikan kedatangan Kyuhyun dan Kangin memang menggamatkan suasana pada malam itu. Perasmian bermula sekitar jam 8.30pm. 

Cik kembar cuma ambil video sekitar perasmian je tapi gambar tak ambil pun sebab jauh kot. Kalau video boleh tengok moment menarikkan. So, jom layan gambar-gambar yang ambil di SINI.
Bestnya kalau aku dapat ambik gambar sesama dorang kan. Hihihi..

Okay...till meet again

10 comments:

My friend say: