Thursday, January 09, 2014

Jom Naikkan Trafik Blog 2014!

Assalamualaikum...
Blogger femes Mak Dara anjurkan segmen. Haa..sempat kot untuk diri ni join.

Blog Ainim Rashihah ni adalah blog peribadi dimana aku berkongsi serba serbi kisah kehidupan diri ini. Banyak juga sebenarnya yang aku share tapi tak melibatkan hal-hal yang sulitlah. Segala cerita yang aku share adalah dari kotak fikiran ini sendiri. Takde niat nak menunjuk tapi sekadar berkongsi dengan rakan-rakan pembaca sekalian.
Sebolehnya aku menghindari gossip dan apa-apa rumour tersebar berpunca daripada blog ini. Makanya aku lebih suka bercerita hal biasa-biasa saja. Mungkin juga ada yang suka dengan penulisan ini dan mungkin juga ada yang tak berapa nak suka. Tapi Alhamdulillah, masih ada yang sudi komen. Terima kasih kepada rakan-rakan follower dan juga pembaca blog ni.

Harap sempatlah hantar link entri ni ya.

Okay...till meet again

35 comments:

  1. mama juga join segmen ni, seronok baca kisah-kisah ni.. :)
    salam kenal., ecewah...

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen and happy bw kak ainim ^^

    ReplyDelete
  3. terima kasih sebab sudi join segmen Mak Dara ni ye.. Mudah2an dapat menaikkan trafik sesama kita dan yg paling penting dapat mengukuhkan ukhwah antara kita insyaa allah..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Saya dah follow balik ya..terima kasih

      Delete
  5. Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  6. Dah sempat pulak saya nak join. Huhu.

    ReplyDelete
  7. hihihi...sally tak sempat pulak..huhu :P

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum,datang dr SEGMEN MAK DARA! singgah dan follow sini.moga perkenalan ini boleh mengeratkan lg ukhwah kita sesama blogger.Amin.

    ReplyDelete
  9. salam dari segmen yang sama gak...

    ReplyDelete
  10. singgah sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  11. Singgah dari segmen yang sama. =)

    http://zack-hoya.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html?

    ReplyDelete
  12. salam... mia singgah dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  13. Dtg dari segmen yg sama ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  14. datang dari segmen Makdara...
    jom blogwalking naikkan trafik blog..
    http://www.kisahsidairy.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  15. datang jenguk sahabat segmen mak dara dan rapatkan silaturahim http://www.phat.my/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html tq

    ReplyDelete
  16. Salam Perkenalan, Datang melawat ke blog comel ni. Hehe. Datang dari segmen yang sama. Jemput singgah ke Blog saya. :)
    MZG

    ReplyDelete
  17. salam..
    datang singgah dari segmen yang sama.
    follow done.
    selamat berblogwalking :)

    http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  18. YB datang dari segmen yang sama. Baru berkesempatan singgah dan tinggal jejak.

    http://yangbaik.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  19. Salam...balas knjungan.. rpanya abak dh jadi fllowr sini

    ReplyDelete
  20. Salam kenal juga,datang balas kunjungan dan follow blog ni :)

    http://100pelukis.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  21. kunjungan balas dari segmen yg sama..

    sy follow sini ye.. :D

    ReplyDelete
  22. singgah dan follow dari segmen Mak Dara :)
    terjah blog ye...ada banyak giveaway menarik utk anda join ^_^

    ReplyDelete
  23. salam balas kunjungan.. salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  24. # 347 pengikut tegar blog awak ;)
    bella dari segment
    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  25. Salam...berkunjung balas dari segmen yg sama

    ReplyDelete
  26. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

    ReplyDelete
  27. salam..satu artikel yang sangat bagus untuk meningkatkan lagi trafik ke blog!
    Saya pon nk share satu cara untuk korg smue dptkan trafik yg lbih banyak ke blog korg.

    Cara yang sy slalu gunakan ialah setiap link artikel yg saya post dlm blog sy,sy akan ping dkat website kakiping .Memang best kakiping ni,kbanyakan trafik blog saya datang dari kakiping.com .Korg cuba la ye :D

    ReplyDelete

My friend say: