Sunday, January 12, 2014

Istimewa Maulidur Rasul: Konsert Akustik Inteam di TV Al-Hijrah

Assalamualaikum...
Inteam

Ada update terbaru dan best buat semua peminat Inteam. Bersempena dengan sambutan Maulidur Rasul pada 14 Januari 2014 ini, TV Al-Hijrah turut menerbitkan beberapa program bagi memeriahkan sambutan Maulud Nabi ini. Antara program yang bakal disiarkan ialah Konsert Akustik Inteam Iman & Aman.

Program ini bakal bersiaran pada 14 Januari 2014 pada pukul 8.30 pm. Channel TV Al-Hijrah ialah 114 astro. Antara guest artist yang turut membuat persembahan ialah UNIC, Munif Hijjaz dan juga Ustaz Don. 
Tv Al-Hijrah

Jadi jangan lupa untuk saksikan Konsert Akustik Inteam Iman & Aman malam selasa nanti ya.

Okay...till meet again

17 comments:

  1. dah lama tak dengar berita tentang inteam....thanks for sharing...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama mama.. saya ni memang peminat tegar inteam

      Delete
  2. Bunda pun ada dengar kat tvhijrah...memang lama tak dengar inteam ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya selalu baca updates inteam kat facebook dorang Bunda

      Delete
  3. wah terbaik..ustaz don ada tu..hehe;)

    ReplyDelete
  4. wah inteam...sebelum diijabkabulkan syariat telah membataskan...cewah

    ReplyDelete
  5. thanks for sharing...peminat inteam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? Akak pun minat Inteam juga ke?

      Delete
  6. lama tak tengok inteam....

    ReplyDelete
  7. lagu nasyid inteam memang best2.. ^_^

    ReplyDelete
  8. terima kasih sudi singgah blog akak, ni dah follow balik, salam perkenalan

    ReplyDelete
  9. Teringat zaman-zaman masuk nasyid dulu..

    ReplyDelete

My friend say: