Monday, January 27, 2014

Hari Pertama Bersama Ephyra

Assalamualaikum...
Selamat petang semua. Ooppss..dah petang baru sempat update blog. Busy tau pepagi ni. Maklumlah, Isnin katanya. Kalau tak busy memang tak SAH. Esok pulak akan ada interview pelajar praktikal. Hari ni kenalah setelkan semua dokumen yang diperlukan.

Kalau sesiapa yang ada tengok instagram aku, pagi tadi dah update dengan excitednya hari pertama minum Ephyra. Haa..orang sponsor katanya. Gitu kan. Gigih nak rasai perubahan seperti rakan-rakan lain rasai. Actually ini bukanlah kali pertama merasa minum Ephyra tapi kali ni baru dapat minum untuk tempoh yang lama. Orang bagi kan. Rezeki namanya.

Alhamdulillah...kesannya? Bertenaga tau. Takde rasa letih, ngantuk ke apa. Rasa segar dan semangat je buat kerja. *Kalau masih takde semangat, tu bukan sebab minum tapi sikaplah ye. Hihihi. Disini, aku kongsikan dengan korang muka hari pertama minum Ephyra. Ehem..memanglah takde perubahan lagikan. Dah namanya pun hari pertama. Aku akan sentiasa update dari semasa ke semasa untuk bagi korang lihat perubahannya.


Okay...till meet again

21 comments:

  1. teruskan..akak doakan Ainim berjaya...

    ReplyDelete
  2. selamat berepyhra ainim hehehe..

    ReplyDelete
  3. erm...nk tgk gak pe perubahan mnm ni...mn r tau lps ni leh cuba gak...jgn lupe update tau...

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay Munirah. In Shaa Allah saya akan share ya nnt

      Delete
  4. hbs la sally...lepas ni anim lagi cantik dari sally...hahahaha...happy Monday dear! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Opps..mana ada. Kita sama-sama flawless ya dear

      Delete
  5. sharing ye nanti...mana tau bole terjebak ke...hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah mama.. saya akan share nnt ya

      Delete
  6. Ephyra memang sedap bertenaga dan beri kesan positive :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul Fizah..memang nampak kesannya

      Delete
  7. wow! meletop kebabom lah ni nanti..

    ReplyDelete
  8. huuhhh.. beh nyer... tadak sapa ka nak try test bagi cik azue sama.. wakaka...nanti share no result nyer... semoga lebih sihat lah hendak nyer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah, nanti saya share hasilnya ya Cik Azue..kalau nak try, boleh je beli ngan saya. dapat harga istimewa tau

      Delete
  9. amboi... nak cuba gak lah cam nie..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak nak cuba ke? Kalau nak, akak boleh beli dengan kita. kita bagi harga istimewa nak?

      Delete
  10. semakin bergaya ler nanti yea...tak sabar nak tgk resultnya....

    ReplyDelete
  11. Wah.. Ber ephuyra juga ea... :-)

    ReplyDelete

My friend say: