Monday, January 20, 2014

Hari Kelepasan Am Tambahan Bagi Wilayah Persekutuan Pada 3 Februari 2014

Assalamualaikum...

Sebentar tadi terima emel daripada pegawai Admin yang memberitahu bahawa pada 3 Februari 2014 iaitu hari Isnin diisytiharkan sebagai Hari kelepasan Am Tambahan Bagi Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Putrajaya dan Labuan berikutan pertindihan Tahun Baru Cina (Hari Kedua) dan Hari Wilayah yang jatuh pada tarikh yang sama pada 1 Februari 2014 (Sabtu).
Sumber : SINI 

Nampaknya tiga hari bercutilah nanti. Warga Wilayah Persekutuan mesti seronok sebab boleh cuti sakan terutama yang berbangsa Cina kan. Sebenarnya ada plan nak jumpa kawan lama semasa cuti CNY nanti. Harapnya menjadilah plan tu nanti.

Edited:
Haa...aku edit balik entri ni sebab terbaca komen Kuazue. Aku quote komen beliau.
Sebenarnya aku pun tak perasan yang aku keje kat KL. Hahaha. Excited terlebih ni. Kalau cuti tambahan tu pada hari Isnin dan cuti CNY bermula pada 31 Januari 2014 (Jumaat), bermakna 4 harilah akan bercuti. Huk aluh anim...sengal.

Thanks Kuazue for the comment. Kalau tak memang tak perasan.

Okay...till meet again

17 comments:

  1. Replies
    1. Jom Nad..nanti akak tny Kak Ain samada dia free ke tak ek

      Delete
  2. bercuti sakan la nnti nie ainim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah Asha..seronok ni. excited terlebih

      Delete
  3. haah.. sama lah cik azue nie.. tapi kami org cuti dari 30/1 lagi sampai 3/2.. sbb company isytihar compulsory leave for CNY.. mmm boleh depa nak katup kilang kami2 yg tak raya kena paksa take leave.. mmmm... apa pun.. kalau cuti seminggu pun baguih... boleh kita menjait n guling2 kat umah kan...

    http://kuazue.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih bebanyak bagitau. Kita tak perasan yang 31 tu dan start cuti. kekeke

      Delete
  4. Kite owg cuti sampai 04hb. Heheh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 4hb? Oh..ini tidak adil. Hahaha. Untunglaaaaa

      Delete
  5. saya kerja Selangor, knela apply cuti...en hubby yang tak yah apply sebab kje KL...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai ye ke..kalau tak boleh jimat cuti kan

      Delete
  6. Replies
    1. Oh haah..JB sampai sabtu je kan Mama?

      Delete
  7. hehehe...sally cuti mcm biasa...tapi hari wilayah mmg tak la bos selangor nak kasi cuti :P

    ReplyDelete
  8. wahh.. my hubby cotilah camnii .. yeayy

    ReplyDelete
  9. ni yang jeless ni... nak cuti jugak..

    ReplyDelete

My friend say: