Saturday, January 04, 2014

Happy Birthday Lieya

Assalamualaikum...

Selamat pagi semua. Dah brekafast? Kalau belum, jangan lupa makan ya. Oh ya..baca Bismillah dan doa makan tau. Hehe

Hari ni merupakan hari ulang tahun kelahiran Blogger Lieya Von Jay. Yang ke berapa, itu kenalah tanya tuan punya badan ya. Thanks to +Sally Samsaiman sebab ingatkan kita. Hehehe.

So, entri ni khas buat Lieya. Selamat hari jadi Lieya. Semoga Allah merahmati hidup Lieya ya. Memandangkan Lieya ni antara geng keKorea-an aku, so nak ucap happy birthday in hangeul. 
Image: google
Okay...till meet again

9 comments:

  1. Dah sampai blogwalking ke sini, nak wish jugak la.. Happy Birthday Lieya..

    ReplyDelete
  2. weeee.. ainim.... tq for the wishhh.. terharu sangat tau... ^_^ tq for the wish in hangul .. memang betol2 paham jiwa... hidup korea.. eh dan lagi kan.. malaysia tetap di hati... @_@

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehehe... Terharu pulak rasanya..haha

      Delete
  3. Eh, ada org mention nama kita la..hehehe...happy birthday again kak lieya syg!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh..ada orang tu rajin sangat komen diblog kitalah..terharunya

      Delete
  4. ehh birthday Lieya..tak sempat nak wish..t kita jenguk cna plak

    ReplyDelete

My friend say: