Wednesday, January 01, 2014

Handphone GiveAway by Syuhada1981.com

Assalamualaikum...

Blogger Syuhada anjurkan giveaway. Hadiahnya memang menarik tau. Tapi kena jadi Top Referral la. Kalau nak join, klik banner tu ya. Giveaway ni berlangsung sehingga hujung bulan. 

Okay...till meet again

17 comments:

  1. All the best & good luck...^_^

    ReplyDelete
  2. full,kalau memang handphone baru

    ReplyDelete
  3. Op referel tu yg rasa macam tak mampu tu.. :)

    ReplyDelete
  4. Terima kasih sudi join.
    All the best.
    Happy new year. (^_^)

    ReplyDelete
  5. unik fon tu kan?
    eager gle nk belek2.
    kalau dapat tu sehari 2 duk belek fon je kje hhee .. gud luck! :)

    ReplyDelete
  6. dari segmen sama
    http://www.kisahsidairy.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html
    good luck ye

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan , goodluck and jemput yea.
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/super-special-giveaway-by-alya-yaya.html
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/2013-end-giveaway.html
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html
    Hadiah : Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu) + RM 50.00 x 4 pemenang
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/new-year-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. haii :) .BW dari GA yang sama .ada lagi GA yang menarik dan awesome .jom terjah sini -> http://sweetsourtheworld.blogspot.com/2014/02/senarai-giveaway-awesome-awal-tahun-2014.html .btw, goodluck !

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum ^_^

    Salam perkenalan :D

    Singgah dari segmen yang sama :)

    http://www.cikkmira.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
  10. Good Luck, Azwar datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete

My friend say: