Saturday, January 25, 2014

Hadiah Tambahan 1st Mini Giveaway by Ainim Rashihah

Assalamualaikum...

Terlebih dahulu nak ucap terima kasih kat semua yang dah join giveaway yang aku anjurkan. Korang semua memang supportive la. Terharu aku. Oh ya, hari tu ada yang tanya aku apa hadiah yang aku bagi. Sebenarya aku dah ceritakan senarai hadiah yang aku sediakan kat SINI.

Hadiah tu hasil dari jalan-jalan aku ke Sabah dan satu international trade fair yang aku pergi. So, ada di antara hadiah tu memang bukan dari Malaysia pun. Harap korang suka la ya. Seperti yang aku ada katakan, hadiah lain aku tak sertakan. Apa dia? Hmm...kat sini ada dua hadiah tambahan yang aku sediakan. Thank you to cik blogger yang sponsor.
Haa..kat dalam gambar tu la. Menarik tau. Siapa yang akan dapat hadiah ni nanti? Kenalah tunggu ya. By the way, aku berhajat nak tamatkan giveaway tu awal dari tarikh sepatutnya sebab macam lama je lagi nak tunggu kan. Apa kata korang? 

Okay...till meet again

8 comments:

  1. Eh! Ada nama kita la hahaha :)) *blushed*
    Thanks Anim & good luck uollsss...

    ReplyDelete
  2. dah lama tak baca novel....menarik tu...

    ReplyDelete
  3. oo..rezeki nana dapat hadiah tambahan ye..tq cik sponsor^^ nana pm details da kat fb..if xdapat inform ye...

    ReplyDelete

My friend say: