Tuesday, January 14, 2014

Hadiah Mini Giveaway

Assalamualaikum...

Selamat malam semua. Dup dap dup dap..hehe. Esok aku akan melancarkan first mini giveaway blog Ainim Rashihah ini. Berdebar sangat, takut tak dapat sambutan. Maklumlah blog ni masih lagi baru. Tapi aku tetap yakin akan ada juga yang akan join, In Shaa Allah.

Disini aku nak share sedikit hadiah yang aku nak berikan untuk giveaway pertama ini. Actually, ada hadiah lain lagi yang menanti tapi gambar tak dapat nak sertakan. So, let it be a mystery ya. Sebab hadiah tu akan jadi grand prize kiranya. Hehehe.
Giveaway ini akan dilancarkan pada jam 1230 pm esok ya. So, harap kawan-kawan semua join dan support giveaway ni. 

Okay...till meet again

13 comments:

  1. untung la KH xpernah dpt brg hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah KH, kalau ada rezeki, tak ke mana

      Delete
  2. salam tuan blog. saya orang baharu dalam blog nak minta izin nak letak links blog saya disini www.detikilham.blogspot.com... jom la singgah ke blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah, saya akan jenguk blog saudara ya

      Delete
  3. dpt yg atas boleh buat baju raya :)

    ReplyDelete
  4. bestnya kalau dapat.....i follow...

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads