Tuesday, January 14, 2014

Hadiah Mini Giveaway

Assalamualaikum...

Selamat malam semua. Dup dap dup dap..hehe. Esok aku akan melancarkan first mini giveaway blog Ainim Rashihah ini. Berdebar sangat, takut tak dapat sambutan. Maklumlah blog ni masih lagi baru. Tapi aku tetap yakin akan ada juga yang akan join, In Shaa Allah.

Disini aku nak share sedikit hadiah yang aku nak berikan untuk giveaway pertama ini. Actually, ada hadiah lain lagi yang menanti tapi gambar tak dapat nak sertakan. So, let it be a mystery ya. Sebab hadiah tu akan jadi grand prize kiranya. Hehehe.
Giveaway ini akan dilancarkan pada jam 1230 pm esok ya. So, harap kawan-kawan semua join dan support giveaway ni. 

Okay...till meet again

13 comments:

My friend say: