Monday, January 20, 2014

Gementar

Assalamualaikum...
Image: Google
Selamat tengahari semua. Sebenarnya, dalam pada aku sibuk menulis entri dan blog walking ni, aku sebenarnya nervous tau. Pada hari khamis ni aku akan ada satu interview kerja baru. Bukanlah niat nak tukar kerja ke apa, sekadar nak amik pengalaman dan manalah tahu kot-kot aku dapat beralih angin pulak ke. 

Selesa dah kerja kat KL ni cumanya kalau dapat kerja yang lebih dekat dengan rumah, lagi senang dan jimat kos untuk aku. Ye la, life expenses skang ni pun dah makin tinggi kan, kenalah juga ada plan untuk masa depan. 

Dup dap dup dap rasa jantung. Makin dekat hari nak interview, makin rasa nak pecah jantung. Preparation untuk interview pun tak setel lagi. Busy dengan kehidupan seharian, sampai rasa semput nak bernafas. Ni dengan nak interview lagi, adoi..hahahaha. Gelak jugalah kan nak bagi hilang stress.

Aku cuma mampu usaha dan berdoa agar dipermudahkan untuk menjawab segala soalan yang bakal diajukan. Selebihnya terpulanglah pada rezeki. Kalau dapat, Alhamdulillah. Kalau tak dapat, tak kisah pun sebab aku memang dah ada kerja tetap.

Can you feel my hearbeat? Eceh..hahaha

Okay...till meet again

28 comments:

  1. best of luck tau! InsyaAllah...semoga dipermudahkab :)

    ReplyDelete
  2. do the best ainim..cool je taw :)

    ReplyDelete
  3. good luck & all the best...insya Allah, ada rezeki tak kemana...^_^

    ReplyDelete
  4. kak anim ! all the best. da tiba masanya akak cari kerja lain pula :D

    ReplyDelete
  5. All the best in your future undertakings my dearie sis... I'll always pray for you...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kakak :). In Shaa Allah

      Delete
  6. ho2.. good luck anim.. selawat banyak2 sebelum masuk bilik interview tu yea..

    ReplyDelete
  7. all the best kak! i know you can do it ;)

    ReplyDelete

My friend say: