Tuesday, January 21, 2014

Drama Aku Ada Wali Ep 1


Assalamualaikum...

Siapa ada tonton drama Aku Ada Wali kat TV Al-Hijrah angkat tangan? Hehehe...jangan marah ek. Sebenarnya saja je. Aku tertarik dengan drama ni sebab konsep drama ni yang menitik beratkan soal pergaulan diantara lelaki dan perempuan di dalam Islam. Drama ni dah pun masuk minggu kedua ditayangkan dikaca tv.

Kalau korang terlepas tengok drama ni, jangan risau ya kerana masih boleh tonton online. Boleh tonton kat link yang aku sertakan tu. In Shaa Allah, kalau dah ada untuk episod kedua, aku update bagitau korang ya.


Credit: eebnu seena
Okay...till meet again

7 comments:

  1. macam best je. macam nak tengok je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best nad drama ni..akak suka

      Delete
  2. ada tengok iklan.. tapi tak tengok pun.. macam best je ni..

    ReplyDelete
  3. percaya tak akak tak dapat lagi channel al-hijrah ni? Melepas segala rancangan best kat channel tu T__T

    ReplyDelete
  4. ada tengok iklannya tapi tak berkesempatan nak tonton....

    ReplyDelete

My friend say: