Thursday, January 16, 2014

Check Pertama Nuffnang

Assalamualaikum...

Selamat pagi semua. Segar bugar mata hari ni. Bukan apa, sebab esok kan cuti. Hihihi. Bestnya keje minggu ni. Keje 3 hari pastu cuti. Tapi ada perkara lagi best daripada bercuti ni. Malam semalam sampai ke rumah dari ofis, terus je buka mail box. Check kot-kot ada surat untuk cik kembar. Sekali tengok surat untuk diri sendiri. Eh?


Tengok sampul, surat ni official ni tapi rasanya tak pernah langgan apa-apa. Naik ke rumah, tak buka terus tapi makan malam dulu sebab dah pukul 8pm masa tu. After makan baru buka. But actually dah macam boleh agak surat apa yang aku dapat tu. Instinct kot...



Bila buka tengok-tengok ada sekeping check. Ohhh..Nuffnang punya. Alhamdulillah, setelah menunggu hampir 3 bulan, akhirnya dapat juga check Nuffnang. Ini adalah kali pertama aku cash out earning kat Nuffnang tau. Sekarang ni Alhamdulillah, hampir setiap minggu akan ada penambahan duit Nuffnang ni.Okay la kan daripada tiada income. 

Belum cash lagi check tapi ingat nak buat esok kalau sempat. 


Okay...till meet again

31 comments:

  1. wah seronoknya..lamanya ainim 3 bulan.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Thank you Mama.. Alhamdulillah..rezeki

      Delete
  3. wahhhh..bestnyaaa...sampai skang x penah nak tepek nuffnang kat blog..malas..hahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe..ada banyak cara sebenarnya nak jana income melalui blog ni

      Delete
  4. Replies
    1. Alhamdulillah..rezeki blog. Terima kasih

      Delete
  5. blog yg xde ape2 pn leh dpt komisen iklan..dunia...dunia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab komen di blog yang takde apa2 ni. At least saudara dah sumbang trafik untuk blog saya yang takde apa2 ni buat hari ni. :)

      Delete
  6. 3 bulan.? lamanya.. saya dah request cash out tahun lepas, smpai skrg x dapat lagi ckeck. padahal baru 2 bulan... hhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah 3 bulan tu campur dengan pembetulan nama sekali la. In Shaa Allah, sedikit masa nnt dapatlah emel HSBC

      Delete
  7. waaa.. best nyer! tahniah ek.. ct nyer blog xpnh dapat income ape2 lagi.. nuffnang nyer earning masih ciput.. tak expired kan kalau kite kumpul lama2?

    ReplyDelete
    Replies
    1. X expired Ct..saya dah kumpul lama baru cash out..earning tu banyak hasil dari blog lama saya

      Delete
  8. wah.. tahniah.. shad cashout pertama kali gak. 6.12.2013.. haaa.. agak2 bulan dua baru dia sampai ye tak? hehe. lamanya tiga bulan. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shad, saya haritu sebab ada masalah pada nama tu yang makin lambat tu

      Delete
  9. Tahniah. Kita belum cukup lagi nak cashout. Jauh lagi perjalanan. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  10. Uuu akak seronok nyaa..hehe tahniah...

    ReplyDelete
  11. wah macam banyak jer hehe bila nak belanja

    ReplyDelete
  12. yeayy boleh belanja...hikss:P

    ReplyDelete

My friend say: