Friday, January 10, 2014

Breakfast Bersama Keluarga

Assalamualaikum...
image: google.com

Selamat pagi semua. Hari ini aku bercuti sehari kerana ada urusan yang perlu diselesaikan. Oh ya..sihat ke semua? Alhamdulillah. Hmm..pepagi ni first aktiviti yang aku nak buat ialah breakfast.

Plan nak bawa mak keluar breakfast sesama. Cik kembar pun cuti juga. Dah alang-alang kami cuti ni tu yang nak bawa mak pergi breakfast kat luar. Bukan selalu ada peluang begini. Memandangkan petang nanti kami takde kat rumah, elok juga pagi ni spend sepenuhnya masa dengan emak, ye tak? 

Hmm...nak makan apa ya pagi ni? Any idea? Okay..kang mungkin lambat sikit aku blog walking. Disebabkan urusan tu. Mungkin entri autopublish je yang akan aku buat. Nanti malam jumpa lagi ya. 

Okay...till meet again

18 comments:

  1. amboi...cuti...hehehe...quality family time :)

    ReplyDelete
  2. baguslah tu ainim...bukan selalu kita dapat spend masa dengan keluarga kan..

    ReplyDelete
  3. wah blog adik dah berubah wajah....
    tumpang makan leh...
    cik akak cari link adik...
    hari tu hilang blog list sebab buat wajah baru....
    Alhamdulillah....akhirnya adik komen gak blog akak :)
    letak link adik terus kat bloglist akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akhirnya akak komen kat blog kita.hehe
      Rindu akak

      Delete
  4. wah cuti ko dik....cuti-cuti....selamat bercuti......

    ReplyDelete
  5. wahhh... selamat bercuti.. kak mia pun cuti juga ni... hehehe

    ReplyDelete
  6. wah.. cuti cuti malaysia lerrr tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taklah mama..cuti sebab ada hal sikit

      Delete
  7. selamat brcuti ainim & salam jumaat :)

    ReplyDelete
  8. salam Jumaat & selamat bercuti...
    semoga dipermudahkan urusan ye...^_^

    ReplyDelete
  9. Salam Jumaat & selamat bercuti...

    ReplyDelete

My friend say: