Tuesday, January 28, 2014

[Announcement] 1st Mini Giveaway By Ainim Rashihah DITUTUP

Assalamualaikum...

Selamat malam semua. Disini aku ada pengumuman buat semua peserta 1st Mini Giveaway By Ainim Rashihah, giveaway ini akan ditutup bermula malam INI.

Alhamdulillah..seramai lebih 90 penyertaan yang aku terima. Ada juga yang cakap tak ada Twitter ke apa. Tidak mengapa, aku takde la strict sangat pun. Giveaway ini pun tujuannya untuk meraikan pengikut dan juga penyokong blog Ainim Rashihah ni. Syukur Alhamdulillah, selama lebih setahun berblog dengan personal blog ni, aku temui sahabat-sahabat blogger yang sangat baik dan ada antaranya yang aku dah jumpa depan mata pun seperti +Sally Samsaiman dan Kak +Mia Liana . Sejujurnya, aku rasa gembira dengan sambutan yang sangat menggalakkan dari kalian semua yang join giveaway ini.

Terima kasih banyak-banyak kepada semua yang dah join giveaway ini ya. Sengaja aku awalkan penutupan giveaway ini atas sebab-sebab tertentu. Oh ya, aku akan jelajah semua blog yang dah join nanti untuk umumkan pemberitahuan pemenang giveaway ni ya. In Shaa Allah, akan aku buat dalam masa terdekat ini. Sekadar makluman, pemenang dipilih berdasarkan random.org. Sekian dahulu ya.

Kalian masih boleh blog walking untuk eratkan jalinan ukhwah sesama blogger yang join giveaway ini. Senarai peserta ada di SINI.

Okay...till meet again

8 comments:

  1. tak sabarnya nak tahu senarai pemenang... ^ ^

    ReplyDelete
  2. tak sabarnya nk tau sape menang!hope ada luck :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...ramai tu... mog ada rzeki untuk Abak..hihi

    ReplyDelete
  4. Hehehe...silap2..Abak tak sempat join la..ala malunya... next time ya

    ReplyDelete
  5. kita nak menang 3x...kih kih kih

    ReplyDelete
  6. alaaa terlepas nak join..
    tak perasan plak ainim buat giveaway...awat tak habaq awai2...hehehehe...

    ReplyDelete

My friend say: