Saturday, January 18, 2014

Aktiviti Hari Sabtu

Assalamualaikum...

Entri kali ni ialah autopublish. Kalau korang baca entri ni, sekarang ni aku dalam perjalanan ke Melaka untuk satu visit. Visit apa? Nanti aku akan cerita kat entri lain ya. Aku tak keseorangan sebenarnya sebaliknya bertemankan rakan blogger +Sally Samsaiman yang turut sertai visit ni.

Memandangkan visit ni memakan masa sehari, jadi hari ni mungkin lewat malam baru dapat blog walking. Harap kalian bolehlah faham ya. In Shaa Allah akan tetap blog walking selagi boleh ya. Doakan semoga perjalanan kami dipermudahkan ya. In Shaa Allah

Okay...till meet again
p/s: entri sepanjang hari ni autopublish

11 comments:

  1. take care (^_^)

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih munirah. Alhamdulillah..dah selamat sampai rumah pun

      Delete
  2. take care.. semoga anda selamat segala nya..

    kuazue.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Kuazue...dah selesai program hari ni

      Delete
  3. semoga selamat sampai ke destinasi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Mar..Alhamdulillah, dah selamat sampai rumah

      Delete
  4. semoga dipermudahkan segalnya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Deno..Alhamdulillah, selesai urusan akak

      Delete
  5. oh...ke Melaka yea...apa ler tujuan tu ek...?

    ReplyDelete

My friend say: