Monday, December 23, 2013

Template Baru Blog Ainim Rashihah

Assalamualaikum...

Jangan terkejut. Blog aku ada lagi perubahan. Well, sebenarnya masih lagi dalam tempoh penambahbaikan sehingga aku betul-betul puas hati. Aci tak? Hahaha. Tadi masa buka blog, aku tengok warna biru ni macam dah biasa sangat je. Sambil tu terfikir dah nak tukar la background. Nak bagi dia nampak ala-ala girly sikit walaupun tuan blog ni gila punya brutal. 

Tinjau-tinjau di google terus je taip 'baby blue wallpaper'. Keluar la banyak-banyak wallpaper tapi entah mengapa yang satu ni juga berkenan dihati. Ehehehe. Makanya aku upload dan terus je apply. So, sekarang ni nampaklah blog ni betul-betul blog seorang gadis. Ewah. Korang rasa macam mana? Okay tak? Tak okay? Xpe, aku nak juga kaler ni. Janji lembut je mata memandang. 
Pembaharuan pada blog ni masih belum 100% lagi tau. Jadi nanti bila-bila la kalau korang visit blog ni tengok kot-kot ada yang kelainan tu, jangan terkejut ya. Hihihi

Okay...till meet again

11 comments:

  1. Wuu, sweet je color ni :D Nice!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Vee Lea. first time ni ada bunga-bunga

      Delete
  2. Hehe..nmpk biru! Kenapa ada purple sikit..? Hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh? Ada purple? Oh..tidak sengaja itu semua. Hahaha

      Delete
  3. Nampak sweet la ainim.. sejuk je mata memandang.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farah..haa, tu yg nak dengar tu. Ala-ala gegirl sikit

      Delete
  4. waaa dah lama fae x jenguk blog akak after more than a week tak aktif on blog hehe nice color, lembut ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fae, it's okay dear. I know you're busy. Kalau free, feel free to visit my blog ya

      Delete

My friend say: