Monday, December 23, 2013

SEGMEN : Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM

Assalamualaikum...

Rasanya masih belum terlambat lagi kan untuk aku join segmen Blogger Eraz Fadli ni. Walaupun tinggal 34 minit sebelum pukul 11pm. Dari semalam nak buat entri tapi belum berkesempatan dengan aktiviti hujung minggu ni. Semput akak..hahah

Siapa tak kenal Eraz? Haip..denda kang. Eraz baru je sambut birthday beliau semalam. Siapa wife dan baby Zara buat surprised gitu. (Baca dalam blog Eraz ni). Haa..macam lari topik je ni. Okay..back to the topic. Segmen ni namanya Jom Terjah Blog ERAZDADLI.COM. Kalau dah namanya pun terjah, marilah kita secara beramai-ramai terjah blog Papa Zara ni. 

Blog Eraz ni antara salah satu blog yang aku wajib visit. Hmm..aku rasa sebab Eraz rajin update blog dan setiap entri tu segar je dan paling aku suka sebab ringkas dan padat. Oh ye..ni bukan entri membodek a.k.a. melobi ya. Sekadar berkongsi pandangan aku tentang blog Eraz ni. Ye la, kalau entri merapu semata nak baca pun jadi takde hati, ya tak? 

So, korang dah join ke segmen ni? Kalau belum, sempat lagi ni kot. Saat-saat terakhir pun takpe janji join kan. Okay..as usual, kalau nak join, sila klik banner tu ya.

Okay...till meet again

7 comments:

  1. Assalamualaikum w.b.t.. Terima kasih sebab sudi join SEGMEN : Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM yang tak seberapa ni.. Eraz dah update senarai peserta.. Dalam masa yang sama, bagi masa sedikit kepada Eraz untuk tentukan entri mana yang terbaik di antara yang terbaik. Ini link entri senarai peserta. Mungkin korang boleh blogwalking dulu..

    http://www.erazfadli.com/2013/12/senarai-peserta-segmen-jom-terjah-blog.html

    ReplyDelete
  2. salam...ayu dtg dari segmen yang sama.. good luck ye..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye... ayu ada buat segmen simple.. nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum ! salam blogger ! kunjungan dari segmen yang sama > > > http://jmbelog.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html. DFU

    ReplyDelete
  4. Selamat tengah hari!! husna datang dari blog Eraz..
    juga dari segmen yang sama.. :)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
  5. singgah sini http://ehbloger.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
  6. Eraz datang jalan-jalan cari pisang goreng di sini.. Haha..

    http://www.erazfadli.com/

    ReplyDelete

My friend say: