Tuesday, December 24, 2013

Segmen : Jom Blogwalking

Assalamualaikum...
Korang kenal Dayang Deno? Haa...Deno dah ada blog baru. Actually ni blog kedua beliau. Deno ada anjurkan segmen blogwalking. Jom join segmen anjuran Blogger Deno ni. Just klik banner di atas ni ya. Ikut je syarat-syarat yang ditetapkan. Tak susah pun syaratnya. Manalah tau rezeki korang nak menang cash RM50. 

Thanks Deno buat segmen ni ya.

Okay...till meet again

25 comments:

  1. selamat bersegmen akak n good luck! thanks sbb join^^

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Saya datang ke blog akak untuk balas kunjungan ya

      Delete
  3. Assalamualaikum singgah sini dari segmen yang sama :) GOOD LUCK !!
    http://tiramisusweetsour.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sama :) http://daygchubby.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. datang singgah dari segmen yang sama.
    semoga berjaya.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum. saya dari segmen http://fifiy-fitrianiee.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html datang untuk blogwalking disini memandangkan ia merupakan segmen blogwalking. hehe

    ReplyDelete
  7. datag blogwalking sini dari segmen yg sama....

    jemput join simple segmen saya..
    http://pening-pala.blogspot.com/2013/12/segmen-azam-blog-2014.html

    ReplyDelete
  8. segmen sama. hai hai hai :D

    http://sweetsour93.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  9. shad datang blogwalking dari segmen sama, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

    jemput join, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
  10. jalan-jalan sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum and hello ! Saya dari segmen yang sama :D ! follow my blog please ! Semoga berjaya !

    http://ratu-berguling002.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  12. datang bw sini dari segmen sama.. =]

    ReplyDelete
  13. Shafiq datang dari segmen yang sama :) jemput singgah blog shafiq A Gentleman To Be

    ReplyDelete
  14. salam... mia singgah dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking-by-deeno.html

    ReplyDelete
  15. Datang dari segmen yg sama.. ^^
    Selamat berkenalan.

    http://aejarstories.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete

My friend say: