Friday, December 27, 2013

Segmen Azam Blog 2014

Assalamualaikum...

Dapat jemputan daripada Blogger Pha Is untuk join segmen anjuran beliau. Jom join. Segmen bertemakan azam blog. Haa..dah kena dah segmen ni dengan blog aku. Kan hari tu aku ada cakap azam baru dalam dunia blog ni.

Azam Blog Tahun 2104

  • Nak jadikan blog ni lebih berkualiti
  • Nak tambah follower
  • Nak ada pembaca setia
  • Nak jadi seorang blogger yang lebih berjaya

Sebagai permulaan ke araha itu, aku dah mulakan sedikit demi sedikit untuk jayakan azam ni. Kalau korang sentiasa datang blog ni mesti perasan pada perubahan fizikal blog ni. Tapi masih banyak lagi skill blogging yang aku perlu belajar. 

Oh ya..kalau korang nak join, silalah klik banner kat atas tu. Tarikh tutup segmen ni ialah pada 2 Januari 2014.


Okay...till meet again

21 comments:

  1. Ainim, Good Luck untuk semua azam tu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Abg Eraz..saya akan usaha kuat lagi

      Delete
  2. Goodluck ye awak :)

    Jom baca wishlist blog Nad pulak
    --> http://nad-lifeisfun.blogspot.com/2013/12/segmen-azam-blog-2014-by-hbp.html

    ReplyDelete
  3. Salam singgah bw dari segmen yang sama. Saya dah follow sini... All the best & Salam ukhwah.. :)

    http://www.khirkhalid.com/2013/12/segmen-azam-blog-2014-by-bhp.html

    ReplyDelete
  4. Moga berjaya mencapai azam azam tersebut :-)

    ReplyDelete
  5. salam blogger. dari segmen yang sama. " DFU"http://jmbelog.blogspot.com/2013/12/segmen-azam-blog-2014-by-hbp.html

    ReplyDelete
  6. bw dari segmen yg sama.. all the best :)

    ReplyDelete
  7. thanks sbb sudi join segmen pha is...

    apa2 pun, smoga segalam azam dan impian tercapai.. amiin...

    ReplyDelete
  8. singgah dr segmen yg sama...harapnya segala impian akan tercapai di tahun baru ni..good luck! :)

    ReplyDelete
  9. salam tahun baru...
    singgah BW sambil bertanya khabar... :)
    amacam dengan azam tahun lepas..? ada yang tertunai?

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads