Saturday, December 28, 2013

Ranking Alexa Blog Ainim Rashihah

Assalamualaikum...

Tadi saja je tengok blog Kak Mia, update pasal ranking Alexa. So, aku pun saja je gedik juga nak tengok ranking blog ni. Muahahaha. Jauh beratus ribu batu nak ke tahap yang hebat. Itu ranking Global la ya. Tapi ranking di Malaysia pun masih terlalu jauh tau. Uhuk uhuk. Batuk tengok nombor yang banyak sangat tu. 

Info ni aku ambil daripada SINI. Kalau korang nak check ranking blog korang, klik je SINI.

Nampaknya kena usaha lebih gigih dan sangat gigih untuk naik ke kemuncak ni. Hmm..kena banyak belajar pasal blog ni. Maklumlah, aku ni baru setahun aktif dengan blog personal ni. Masih banyak lagi selok belok dunia blog yang aku belum ketahui dan perlu pelajari. 

Aku takkan putus asa. Harapnya aku dapat perbaiki ranking blog ni pada tahun hadapan. Doakan usahakan aku berhasil ya. 

Okay...till meet again

16 comments:

  1. hahahaha ok sangat la tu kak.. Nina punya Alexa Rankings

    Global Rank
    915,433
    Rank in MY
    MY 20,643

    d Last one on d list..kakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe Nina, mesti boleh naik. Kena usaha lebih

      Delete
  2. Sempat lagi naik tu... Cuab lagi.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih abg Eraz. Saya akan usaha sebaik mungkin

      Delete
  3. wah... dh bwah pras 5k kira baik tu.keep blogging...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Maria, hehe..kena usaha lebih lagi ni kak

      Delete
  4. kena kuatkan usaha selepas ini...

    ReplyDelete
  5. okey sangat tu ^_^ usaha lagi yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Acik..saya akan usaha kuat lagi

      Delete
  6. hee...nana punya ntah berapa,mesti lagi jauh beribu2 batu^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee..Nana mesti lagi tinggi dari kita

      Delete
  7. eh macam ok je. Ros tak check pun lagi ranking blog Ros ni ha... tak tahu la kedudukan dia berapa pula.. moga terus berjaya yer :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tengah usaha naikkan lagi ranking ni Ros

      Delete

My friend say: