Tuesday, December 17, 2013

Peningnya

Assalamualaikum...

Sekarang ni waktu rehat tapi tak dapat la nak berehat sangat. Pening memikirkan data MTCP yang mana figure tak tepat. Tadi tambah nama beberapa peserta baru untuk database alumni tapi bila nak total up semua peserta, figure sepatutnya bertambah la kan. Tapi yang ni dah terlebih sorang. Mana pulak sesat sorang ni? Adoi..

Pening dah ni. Dari pukul 12pm sampai sekarang ni masih tak dapat trace mana yang silap. Dah buat dua kali table tu dalam sheet yang berbeza pun tak dapat trade juga dimana kesilapannya. Actually data ni nak bawa ke taklimat dan mesyuarat dengan KLN yang akan berlangsung esok dan lusa. Adeh..pening mata tengok nombor.
Harap dapat siap before 2pm la.

Okay...till meet again

8 comments:

  1. yang tengok nie lagi pening heheh...xpe anim..slow..slow...cuba try fasa ke fasa slow and steady..pasti jumpa apa yang silapnya..

    ReplyDelete
  2. aiseh...cuba rehatkan mata dulu...pejam kejap...pastu baru sambung...mata penat sgt tu kot

    ReplyDelete
  3. rindu pula nak rasa pening settlekan kerja kat office...

    ReplyDelete
  4. kerja kerja jugak rehat tu perlu tau :)

    ReplyDelete
  5. haha.. mmg pning bab exceni...tpi best juga kdg2...

    ReplyDelete
  6. dah lama tak baut excel data begini, dulu masa keje kilang selalu buat data begini.....

    ReplyDelete
  7. kak, kadang2 bila kita letih pun, serabut jadinya.. kadang kesilapan tu depan mata je.. kena rehat baru sambung balik.. :)

    ReplyDelete

My friend say: