Tuesday, December 24, 2013

Kerja dan Cuti

Assalamualaikum...

Selamat pagi semua. Apa khabar hari ni? Alhamdulillah.. Haa..semalam aku cuti sebab bawa mak pergi medical check up. So, hari ni masuk ofis balik. Siapkan diri ni yang hari ini hari selasa. Takut-takut salah date. Hahaha. Macam biasa pepagi ni akan busy sebab dah semakin hampir akhir bulan. 

Aduh, banyak keje tak siap lagi ni padahal dah nak abis tahun. Capai ke tak target ni ek? Hmm..Semoga tercapai la ya. Tapi yang bestnya, minggu ni aku cuma kerja 3 hari je. Semalam cuti, hari ni keje. Esok cuti balik pastu Khamis dan Jumaat kerja. Hari ni boss aku cuti lagi. Khamis dan Jumaat baru masuk. Ewah, mari kita rajinkan diri dan tekun bekerja ya.

Baiklah, nak mula buat kerja ni. hehehe. Oh ya, selamat bekerja buat korang semua ya. Kang tengahari aku sambung blogging lagi ya.

Okay...till meet again

8 comments:

My friend say: